Graaf indicatie systemen

Graaf indicatie systemen


Graaf indicatie lijkt alleen weggelegd voor de grotere werken en machines, maar dat is ècht een misverstand. Met de komst van iDig kunt u de voordelen van een graaf indicatie systeem ervaren zonder de complexiteit van een GPS systeem. iDig werkt met draadloze sensoren en is eenvoudig in gebruik. Daarnaast kunt u iDig gemakkelijk tussen meerdere machines gebruiken. Hiervoor is enkel een kleine voorbereiding per machine noodzakelijk. In het geheugen van het systeem kunt u meerdere machines met bijbehorende bakken opslaan, waardoor (na eenmalig inmeten) het een kwestie van plug & play is. Dit maakt dat u de aankoop van een systeem snel terugverdiend heeft. 

Na de inventarisatie van uw behoeften kunnen wij u een advies uitbrengen over welk graaf indicatie systeem voor u de beste oplossing biedt. Wij verzorgen het traject vanaf advies en verkoop tot opbouw en inregelen van het systeem van keuze. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om te onderzoeken hoe graaf indicatie uw werk kan vereenvoudigen. Een demonstatie in uw eigen werk op uw eigen machine is mogelijk. Lease is ook een optie. 

Meer over de werking van een iDig graaf indicatie systeem: Werking iDig

Foto's / Diensten iDig